NY HEMSIDA

Ny blogg:  http://rosigt.devote.se/

idag

Hej.
Jag är förkyld och ska göra läxor innan boyfriend kommer hem.
Men.. jag är nöjd!
Sofie ringde mig precis, det var kul D:
Hejdå.

min dag

Skolan - träffade carro och frida tidigare och åkte tillsammans till Gärdet där vi hade en slags Jensenkamp mot alla Jensen gymnasium från hela Sverige. Min klass taggade till med vita tröjor där det stod "Alla heter Glenn i Göteborg" och (blev senare på dagen) "Hej Uppsala", och självklart vårt klassnamn! Grenarna var kon-lacrosse, beach-volley, catch the flag och samarbetsövning. Vi förlorade nästan alla, men vi hade kul i allafall!
Kalle - åkte direkt till Kalle efter skolan, träffade han i Täby centrum först i och för sig. Han visade ett par jeans som han spanat in, han var så snygg! Vi åkte hem till han och jag tråkade ut honom med min jäkla engelska till middagen. Han är världens bästa pojkvän.
Säsongsstart på dansen - åkte direkt från underbaraste till dansen. Jag och Jossan började i en ny grupp som verkar kul, fast med samma lärare vi hade första terminen tillsammans, skojjig flicka! Lektionen var kul, men svår! Fast jag har alltid svårt att lära mig snabba danser, men det släpper efter ett tag får vi hoppas!
Min (hemska) kväll - bråk bråk bråk. Hela kvällen när jag kom hem. Ville koncetrera mig på skolarbetet inför redovisningen senare idag, men icke. Hade underbaraste i telefon hela tiden, så jag överlevde i allafall!

Till min pojkvän - Du är det bästa som nånsin hänt mig och jag tänker aldrig lämna dig. Så länge du älskar mig, står jag vid din sida, föralltid. Hoppar du, hoppar jag.

RSS 2.0