ib 05

Grattis för studenten kusin! :D

mads - nästa michelangelo? (not)

Hej igen! Nu sitter jag (utan en kopp te) på golvet och gör klart de sista på teckningarna vi gör i bild. Var tvungen att göra klart både skon och katete/lemuma, om jag överhuvudtaget ska ha en chans att få behålla mitt betyg. Gjorde precis klar kateten så har kvar lemuman och skon nu. Skon tror jag inte tar så jättelång tid om jag inte hakar upp mig på detaljer som ändå knappt syns om man skulle hänga upp den på väggen.
Två långa nätter i sträck, usch vad jag kommer vara trött efter kusins studentfirande imorgon, tycker synd om Kalle som kommer få stå ut med en halvsovande madde! Men det är smällar man får ta, gubben.

Nu ska jag fortsätta på min Michelangelo-karriär och sen sova jättegott!
Slutar 11 imorn eftersom vi ska på utsläppet, så see ya, don't wanna be ya!

Oberskrivliga känslor

Nu sitter jag här igen med en kopp te i min hand, tror jag blivit lite beroende, det e så mysigt! Jag kom precis hem från en av få människor som ger mig riktig livslust och glädje, Kalle. Så underbart att träffa han efter hela 3 dagar ifrån varandra.  Kan fortfarande inte förstå att det är vi, på riktigt. Allt är så himla underbart och vi är så kära, aldrig känt såhär för någon förut. Det är ingen idé att jag ens försöker förklara hur jag känner, för det är omöjligt.


Jag älskar dig Karl Martin Saeter

1 timme och 25 minuter senare

Det börjar bli ljust ute nu. Jag är vaken. Vill bara sova. Musikuppsatsen är inte klar. Det går trögt. Lyssnar på the Rasmus. Ser inte fram emot när jag ska vakna. Veta att jag ska gå till skolan. Torsdagar är tröga dagar. Långa lektioner. Orkar inte. Kommer somna på nån lektion. Bild som första lektion. Lär inte somna. Då blir det bara G som slutbetyg. Vill inte. Saknar Kalle. Vill sova. Sova. Vill jobba. Vill ha pengar. Vill ha nya kläder. Helt pank är jag nu. Till början av sommarlovet. The Rasmus är faktiskt rätt bra. Inte min musiksmak egentligen. Måste. Fortsätta. Att. Skriva. Nu. Skolan suger. Vill sova.


snart, snart, snart.. sommarlov

Med den fjärde stora te-koppen i min hand och massa faktapapper framför mig kommer jag trots allt ingen vart med min uppsats. Det här suger, skolan suger. Har inte träffat min Kalle på hela veckan, panik! Saknar han så mycket. och helgen kommer det ändå inte bli mycket av han pga bla. plugg och fotboll.. Vi skulle träffats imorgon men då sa han att han skulle jobba, så jag tänker va busig och överraska han på jobbet en snabbis när jag slutat, hihi, och sen springa hem och plugga klart tills träningen börjar - om jag hinner gå på den vill säga. Fast det måste jag om jag ska få en plats i start-elvan på lördag, men det är tveksamt pågrund av min dåliga närvoro de senaste veckorna..

Var i stan med bästa Gro och Frida, mycket trevligt! Vi letade balklänning, men köpte ingen. Vi har "ett antal alternativ", men ingen säker än. Kolla, det är sånnahär eftermiddagar jag vill ha, fast nu stördes vi ändå av plugg, gro stackarn var jättestressad hem för att hinna klart allt plugg, det är sjukt att skolan får styra så mkt av våra liv. Jag måste också bara erkänna en sak. När gro åkt hem tidigare än oss, så drog vi till donken och köpte McFlurry Daim med chokladsås (min favorit), och sen gick vi till en annan donken direkt efter och köpte en till McFlurry fast den här gången bara med daim, den var inte så god... sen e vi så tjocka så vi blir sugna på godis, så svängde in på ica vid t-centralen och köpte lösgodis, haha, galet innan sommarn och balen! Men FTW!

Ska nog fortsätta smutta te och skriva klart musikuppsatsen nu, menee.. HARE BRA


sommar nollåtta

Jag var hemma idag också, kände mig seg i huvudet.. Så jag vaknade runt halv 11 och plockade på mig några tidningar, boken "saknad", vattenflaska och morötter, och gick ut till poolen och stekte - och stannade där till kanske 3? I och för sig med ett avbrott på en halvtimme när jag tog moppen till brottby och köpte tidningen "Bild" för 19 kr!
När jag låg där kände jag verkligen hur jag längtar till sommarlovet, underbart att inte ha några krav eller nånting, och bara göra vad man vill!
Eftersom det känns som jag inte tränat tillräckligt de senaste veckorna så cyklade jag en timme in the nature (väldigt skönt faktiskt) och sen körde lite fys - rfb 08 kör jag på.

Aja, nu ska jag försöka skriva en musikuppsats som ska vara inne imorgon, så jag får behålla mitt betyg, trots att det gått så dåligt på proven, så bajbaj!


sista veckorna

sjukt less på skolan nu, jag dör! vill bara ta det lugnt och inte ha några krav och måsten, usch vad skolan förstör. jag vill va med kalle, jobba ihop pengar, shoppa, va med kompisar, äta glass, steka vid poolen - inte känna ångest för att man inte orkat göra nått arbete.
som jag sagt förut, grundskolan borde inte få ha arbeten som kräver tid utanför skolan!

Gick hem från skolan idag, hade ont i huvudet och var  jättetrött, var ute och gick i 1,5 timmar sen, somna som en stock när jag kom hem.
jag ska nog sova nu, vet inte om jag ska orka gå imorn heller, det är ju ändå bara 2 pluggveckor kvar, får se.
ha det bra, puss

p.s. snowman loves pepparkaksgumman more than snö d.s.

nära till norge & cypern nu

Nu sitter jag här igen, försöker komma på vad jag ska skriva på min hemtenta, och det är svårt för jag förstår inte riktigt själva uppgiften, men jag får väl hitta på nåt!

Torsdagar är långa, först är det fotbollsflex på morgonen, efter det är det 90 minuter so (då man blir väldigt trött) och när man tror att man ska ha lpng lunchrast kommer man på att man har matte i 80 minuter också! Jobbigt. Jag och Frida la oss under solen i gräset och hon förhörde mig på musiken som jag skulle göra omprov på på eftermiddagen. Det gick bra till slut. Efter den långa rasten hade vi svenska, men jag har såklart inte min arbetarförfattare tillgänglig hemifrån, så jag fick börja läsa boken vi ska ägna resten av terminen av - Saknad. Hedvig och Paulina sa att det var en av de bästa böckerna de läst, hittils tycker jag den verkar bra!
Musikprovet på eftermiddagsflexen gick förvånadsvärt bra, så det var skönt att ha det gjort och förhoppningsvis klarar det!
Efter skolan åkte jag och mamma till Täby centrum för att köpa det sista inför Cypern, det blev en ryggsäck, concealer, kräm och nylonstrumpbybxor till 30-årsfesten i Norge. Min pojkvän har det så himla chill i skolan nu så han hade inget bättre för sig än att komma och shoppa med oss, så det gjorde han, jag blev glad! Längtar jättemkt till den kommande helgen då jag kommer vara med han tjufyrasju (a)

Nu ska jag fortsätta försöka få ihop 2 A4:or om andra världskrigets följder och påverkningar i nutid. Puss!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag - av nån konstig anledning - gjort en blogg! Haha, vet inte vad jag ska skriva om för ointressant men vi får väl se !

Gosh, vilken lång dag det har varit för mig. Hade ställt klockan på 6:00 för att vara duktig och springa 5 km enligt mitt schema. Trodde inte jag skulle klara att gå upp så tidigt med tanke på hur sena kvällar det blivit de senaste dygnen pga allt plugg, men jag tog mig upp och sprang mina 5 km, efteråt kände jag mig stolt iaf!
Vi hade plojfoto i skolan (min klass skulle va bönder), vilket jag och Hedvig var väldigt taggade inför, haha, vi hade sms:at på morgonen och kollat vad varandra skulle ha på sig. Tog moppen idag så kom till skolan vid 8:10 - samtidigt som Hedvig, så vi började byta om, ruffsa till håret plus sätta hö i, och jorda ner oss med jord från blomkrukorna. Efter sjukt många tagna bilder hade jag spanska prov som inte gick lika bra.. shit happens!
Eftersom vi slutar 2 på onsdagar tänkte jag vara duktig och planera mitt plugg bra så jag skulle slippa sitta uppe såhär sent som vanligt innan inlämningar, men jag har fortfarande inte blivit bättre på det, *suck*
Runt kvart i 7 på kvällen satt jag fortfarande och föröskte fokusera på texten om min författare, Maja Eklöf, men min mage var tom och maten skulle inte vara klar på ett tag, så för att koncentrera mig på annat gick jag ut och gick istället. När jag var påväg ut ringde min wonderful boyfriend så då blev jag glad! När jag kom tillbaka var jag fortfarande lika otaggad på plugg..

Resten av kvällen ägnade jag åt att skriva och att försöka plugga, vilket fortfarande inte gick. Vid 10 ringde pojkvännen igen och var tvungna att sluta prata efter bara en halvtimme pga plugg. Tänk om man inte hade plugg utanför skolan? Grundskolor borde inte få ha kurser som är större än att man behöver göra uppgifter i skolan, trots att man vill ha högre betyg.

Nu ska jag iaf sova! PUSS


RSS 2.0