oh lovely day

Haft ännu en av de mest underbaraste dagarna i mitt liv, spenderandes med min älskling. Tror han blev jätteglad för min lilla surprise när han kom hem i natt (a). Shoppade idag med Anna medans pojkvän gymmade och möttes sedan upp då vi åkte in till staden och åt jättegod födelsedagsmiddag med avslutande glass. Jag är så käääär!

Nu ska jag packa inför cupen, så see you on sunday gott folk
puss och hej, leverpastej!

en molnig dag

Hejhopp, nu har jag lunchrast och tänkte skriva lite eftersom jag inte kommer hinna det senare idag! Jag jobbar nu till 3 eller 4, men hur som helst känns det som det kommer bli stressigt att fixa klart allt innan jag ska åka till sista matchen innan fotbollsuppehållet (bortamatch mot Rådmansö) med matchstart klockan 19:00 så jag ska hemifrån en halvtimme efter jobbet! Det ska bli rätt kul känns det som än så länge! Skönt med uppehåll också sen efter cupen vi åker på på torsdag, som också ska bli kul! Nils Liedholms cup torsdag-söndag. Efter matchen ska jag duscha och fixa det sista om det är något kvar då, och sen bort! Ska försöka hinna att ladda över bilder på nian så cathis och pet kan få dom till slut, hihi.

Nu ska jag fortsätta pyssla ett tag innan jag börjar igen, see you later aligator!


Underbaraste kommer hem idag (a)

lätta ditt hjärta

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit i stan på shopping och bio med underbara Gro och Michis (frida skulle också kommit in men blev tyvärr inte så :( ). Jag kom ju senare efter som jag jobbade som vanligt till 2, så jag bara hängde på och fortsatte shoppa med dem när jag kom in vid kvart i 4 med min ynka 500-lapp till skillnad från dem som verkade ha massa pengar! haha. Planen var egentligen underkläder, men jag hittade en väska jag fastnade för så jag slog till (a) en sån jag tänkt mig så de e ba o köp! De hade redan snackat om bio innan jag kom så vi bokade biljetter och slog våra skjärtar ner i biosalongen klockan 18:00 och tittade på "Made of hunor" (filmens översättning till svenska: Brudens bäste man), som var väldigt bra enligt oss! Ungefär sådär 4 av 5 flingor (?) enligt migi allafall!

Sen ska jag förklara lite halvt vad min rubrik till det här inlägget syftar på, och det är att det mesta hjälps med att prata - att lätta hjärtat. På bussen hem pratade jag och Gro om olika saker (som det tyvärr blivit smått med på sistone) som påverkar mitt liv en del just nu, och (mycket på grund av att hon är så bra att prata med) så kändes allt så mycket bättre efteråt. Jag vill bara säga till alla att jag verkligen beundrar Gro (och har i stort sätt alltid gjort sen jag började tänka till), för hennes sätt att vara med människor allmänt, att hon har kämpat på så mycket med skolan trots saker utanför den (jag har förmågan att tappa skolan lite om jag inte mår jättebra just då nämligen), men kanske framför allt hur hon är som kompis! Så sjukt underbar, säker och stark. Jag är så glad att ha henne som en av mina närmaste vänner!

Nu ska jag dricka mitt té och sen gå och sova och ladda inför morgonsimning med John och sen tjäna pengar!
Godnatt!

(ett stort) P.S. I MORGON KOMMER ÄLSKLING ÄNTLIGEN HEM!! D.S


3 dagar kvar

Nu blev det molnigt igen, tusan, jag och Jessica som hade tänkt att till Brottby för att köpa varsin tidning och samtidigt få lite motion. Snart börjar det väl regna också. Jag och Frida hade också tänkt att träffas idag och sola och kolla upp gym, men man blir inte så taggad på att göra nånting i sånt här väder, eller vad säger du Frida? Jag passade på att sola när den väl var uppe, men den gick ner efter ett tag. Det blåste ändå kallt, gick in.
Det var rätt kul på festen igår, fast 5-kampen blev som sagt lite misslyckad pga alla berusade människor, men vi hade nog kul ändå! haha.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag tänkte avsluta detta inlägg med vår hejaramsa från stationen "hejaklack", men jag hittade inte pappret så det blir bara ett hejdå.
Hejdå!


midsommar

Sitter i mitt rum och flyr från alla människor ett tag. Har haft fem-kamp precis (som inte blev så himla lyckad, trodde inte alla skulle va så fulla redan, haha) och e lite frusen efter vattenleken. Det har gått dåligt för mitt lag också btw. Saknar min underbaraste jättejättejättemycket, blir avis när jag ser Jessica och Kalle :D kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
Ska äta, puss

Glad midsommar folk!

förberedelser

Hejhopp,
familjen R ska ha fest för släkt och vänner i morgon med 5-kamp, bad, musik&dans och svensk midsommarmat! Förberedelserna är uppdelat, och jag har hand om 5-kampen, vilket är väldigt kul! Jag kom på att jag tycker det är jättekul att planera lekar och sånt, hihi. Jag gjorde först lag och sen gick jag runt och samlade alla lekredskap, som flaskor, pennor och snören, kubb m.m, i min "lekväska"! haha. Så nu ska jag renskriva lagen på datorn och sätta upp på poängtavlan. Fast förberedelserna är alltid spända i familjen R, alla är så stressade så mor och far får kort stubin, men så är det alltid när det ska hända något, haha. Men det brukar alltid bli lyckat ändå!
Idag har jag jobbat till 2 och åkte sedan till Täby centrum en snabbis med Jessica och köpte en midsommarklänning, söt! Hittade mina drömskor också måste jag säga - ljusrosa högklackade, med rosett där fram, sötasötasöta.
Sen jag kom hem har jag alltså varit med i förberedelserna inför morgondagen.

Ha en bra kväll till alla som förtjänar det och ha en bra midsommar! (om jag inte skriver i morgon!)
        
                                                                                     

midsommarklänning


kom hem, jag saknar dig hjärtat!

sweet 16

Det är ju då min dag idag, för alla som inte vet! :D Har fått lite pengar och besök på Hasseludden m.m .av familjen. Älskar att fylla år, hihi.
Trots denna dag har jag fortsatt måla hus. Slutade vid 2 och min farmor kom vid halv 3 då hon hellre vill komma och hälsa på ensam än på släktkalas eftersom hon då inte får samma tid med födelsedagsbarnet. Nu är hon ute och går med Ipsi (farfars hund) så jag ska börja med middagen som ska serveras för mina käraste vänner som kommer vid 5. Sen är det ju Sverige-Ryssland idag så vi ska in till Kungsan och kolla storbild, vilket jag tror blir mycket skoj!

Nu ska jag fortsätta städa och laga mat, ha det bra folk

Fråga dig själv: Har du gjort någon glad idag?

målare

Har vattenpaus nu, snart lunch. Vi försov oss imorse, både jag & kalle och mina syskon, fast jag kom inte upp sist i allafall! Känner mig rätt trött faktiskt. Men jag slutar klockan 2, så ska sova då, sen är det tydligen brännboll och enkätredovisning på fotbollen ikväll, och efter det ska jag tillbringa min sista natt med pojkvän på en vecka :( usch vad jag kommer sakna dig!

måste upp igen nu, have a good day!

sol vs. moln

En halvdan sommarlovsdag. Har rätt tråkigt, det är 30 grader på temperaturmätaren, men känns som 15, till och med i solen - som tyvärr endast kommer fram då och då på grund av de puffiga, vita molnen. Låg för ett tag sen ute i en solsäng, ikvädd bikini, och läste Glamour, och även lite av boken Snabba Cash (som jag hört ska vara väldigt bra, fast mer för killar, eller? Vet inte än), men det blev så kallt så jag tog på mig tröjan och klättrade in genom fönstret igen (hittade inte nyckeln till altandörren). Så nu sitter jag här, funderandes på vad jag ska göra. Lyssnar på RMK, velar om jag ska ta en välbehövd promenad, eller kanske ringa Frida och Gro om en date? Eller kanske överraska pojkvän på jobbet? Vi får se vad som faller mig in efter det här inlägget.

Lisa fyller 15 idag - grattis gumman!
Alexandra fyller i morgon, 16 juni, kusin Lydia den 17, jag själv den 18 och Anna den 19, så jag grattar oss i förskott!

Kommer med mer "intressanta" inlägg senare, ha en bra dag gott folk

första dagen på sommarlovet

Me and my Karl har 3 månader idag, så grattis till oss! Fortfarande lika kär (om inte mer!) och underbart är det.

Kom hem från han vid halv 3, satt och snacka med mamma i några timmar. Det var trevligt. Pratade mycket om tjejers sätt att visa sin osäkerhet och avundsjukhet, intressant ämne det där måste jag säga! Mamma sa att hon tycker jag är stark, i appreciate that, men jag håller med om jag ska vara ärlig. Nu är jag gladare och starkare än nånsin, kommit över ett steg som jag ser det. Om en tonårings uppväxt så föreställer jag mig att det är under en period, när man klättrar upp för ett slags steg, då man mår psykiskt dåligt, upp och ner hela tiden (inte humörsvängningar, utan hur man mår), då det är mycket i ens liv som håller på att förändras. Men det ser man inte då, utan efteråt, när man börjar känna sig mer stabil och glad oftare i längre perioder igen. Jag vet inte säkert om jag är över det helt, men jag är säker på att jag är nära, allt känns mycket lättare nu för tiden, kan acceptera saker på ett annat sätt känns det som, bara inte bry sig om onödiga saker och händelser. För det händer i olika tid för alla. Vissa kan få det där steget tidigt i tonåren, vissa efter några år, och vissa senare. Som anhörig måste man bara finnas där.
Ni förstod säkert ingenting av det jag skrev, men det spelar ingen roll, jag skriver för mig själv på min blogg, och inte för andra, jag tycker nämligen om att skriva!

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för en 30-årsfest med underbara gro, ska bli kul!
Önskar en trevlig kväll till alla som förtjänar det! puss och hej!


3 månader minus en dag

Det enda jag har att säga såhär jättetidigt på morgonkvisten är att
JAG ÄR GALET KÄR I KARL MARTIN SAETER
 

sista dagen

Okej, nu har jag i stort sätt gått ut grundskolan. Sista dagen i skolan idag! Helt sjukt. Så i morgon är det äntligen skolavslutning, fyfan vad jag är taggad!
Vi hade match mot lärarna (vi vann med 4-3 tror jag), men tidsoptimisten madelene ska såklart komma försent (för att min underbaraste sov hos mig, så för mig en anledning) så jag inte ska va me, men det var kul att titta ändå. Sen fixade alla i ordning sig till finkläder och gick på den traditionella avslutningslunchen för år nio som åttorna anordnar.
Vi slutade vid 2, då jag fick ångest om vart jag skulle, men jag hade inga pengar så kunde inte följa med frida och lovisa till staden, men det kanske inte gjorde så mycket eftersom jag då fick tid att träffa my love! Vi tog en glass i arninge och satt och pratade. Och jag måste säga det en gång till - det är helt galet hur starkt det är! Vi är så kära och det är så underbart, har verkligen aldrig ens varit i närheten så kär som jag är nu, aldrig känt såhär för någon i hela mitt liv. Det är obeskrivligt, allt är bara, åh! superduper.

Men nu ska jag ladda inför springning med frida och kanske gro (blev ingen träning idag, vilket jag tycker var skönt, för jag har tyvärr tappat intresse för det känns det som), så see you later!

3 dagar kvar nu - skåpstädning, nyckelinlämning, bokinlämning, lunch, fotbollsmatch mot lärarna

Hemma från rånäs nu, skönt! Det var kul! Eller det enda vi gjorde var i stort sätt att chilla i solen och bara vara sociala med alla, så det var väldigt skönt istället för skolan! Folk spelade gitarr, folk lyssnade på musik med en bärgsprängare, folk badade och folk blev iputtade med kläder på (bland annat jag (som hade tjocktröja på mig!), frida och våran lärare, som alla hjälptes åt att bära och sen slänga i, haha. Jag fick låna en tjocktröja så jag slapp iallafall frysa på kvällen när det blev kallare.
Det var ju fri sovtid, så de flesta snackade om att vara uppe hela natten, men jag tröttnade vid 3 och fick sova i lina och bisses tält. Vid 5 på morgonen blev jag väckt av att de som var vakna gick runt och välte tält (vilket egentligen är rätt komiskt, haha. Men kanske inte just då eftersom jag var nyvaken). Sen blev vi väckta av att HC och några andra gick runt till tälten och spelade hög musik och sjöng till (alltså väldigt svårt att försöka sova vidare eller att inte bli väckt). Tydligen lyckades philip med det så han blev väckt med en orm (?!) hörde jag sen.
Som vanligt var den abonnerade bussen försenad så vi fick vänta i en timme med massa äckliga pissmyror, usch vad sur jag blev då. Sen dess har jag tyvärr varit grinig idag.. Moppen stod i fridas garage, men hon hade inte med sig nyckeln och de som har deras husnycklar var inte hemma, så mamma fick komma och hämta efter ytterligare nån timme när jag kommit till brottby.
Åkte till Vallentuna och lämnade tillbaka en film, mamma tankade, jag pratade med min älskling, och nu sitter jag här igen.
Ska nog ut och sola nu, men vi hörs

p.s. jag hatar att inte vara i din närhet, kalle. d.s.

helgen och rånäs - sommarlovet nära nu

Nu har jag packat klart allt inför rånäs, som vi nior ska åka till som avslutning. Börjar på rånäs - slutar på rånäs. Fast till skillnad från i sjuan så har vi inga aktiviteter det här året. skönt. Men det skulle ändå va kul med nått ikväll, men det lär det bli. Det ska iallafall bli kul med alla nior och så, kul hur vi har förändrats under det senaste året, inte lika hårt grupperat på samma sätt som i början av högstadiet.

Om helgen finns det inte så mycket att säga (jag var ensam hemma från fredag morgon för de som inte vet), min underbara pojkvän väckte mig med att han var utanför mitt fönster på fredagen, sen bodde han hos mig resten av helgen. Vi hade det (som vanligt) jättemysigt. Med sjukt mycket godis, popcorn, ostbågar, chips glass med cocktail och juice, och två filmer (som vi bara hann se på en, transformers eller nått) på kvällarna, poolstek och bad på dagarna, och sin älskling, så är det svårt att få en misslyckad helg! Chris och Evelina kom på dagarna med två kompisar också, så vi lekte i poolen i flera timmar, askul, haha! Frida kom på söndagen och solade med mig ocså, men tyvärr var poolen grön så det kändes inte så fräscht att svalka sig där.
Helgen avslutades med att jag åkte hem till familjen Saeter och åt middag där!

Nu ska jag städa undan frukostbordet och åka till skolan,
have it good, gummisnodd!


madelene <3 karl

Nu ska jag och Kalle nånstans och köpa godis som vi kan tjocka oss me ikväll !
hejsvejs


balen 08

Nu kom jag hem från balen för typ en halvtimme sen. Det var väl kul, fast jag måste erkänna att det som faktikst var roligast med allt var att göra sig så fin - köpta balklänning och söta skor till, sminka sig, locka håret..
Frida, Philip, Basse, Kalle och Oscar kom till mig runt fem. Vi drack bål tills limousinen körde in på haga! En stor händelse för oss här ute på landet. Petter hade tydligen fastnat i en bilkö mellan Söderhall och Brottby, och eftersom vi hade gott om tid bad vi chauffören att åka till Brottby och plocka upp honom, glassade lite! Innan vi åkte till Nova stekte vi runt Vallentuna ett varv, haha, ja, vi var kändisar, folk vinkade till oss! haha. När vi kom dit till slut så minglade vi först utanför rätt lång stund, tog kort och sånt, innan vi fick gå in. Satte oss vid bords, blev hälsade välkomna (av en tokig kille som skrek en massa!? haha) och gick sen och tog mat från buffén (som betod av olika skinkor, kiwi, vindruvor, ananas, potatisgratäng, bröd m.m) och pommac som tog slut helt strax där efter, lite skumt enligt mig. Jag som trodde det bara var förrätten blev lite chockad när jag hörde att det tydligen var huvudrätten, såg inte direkt det som någon varmrätt, menmen. När efterrätten äntligen kom till mig sa de att chokladmoussen var slut, så det sög. Jag fick nån citrusgrej istället - som var god, ja, men ändå. Medans efterrätten åts kom det en stand-up komiker på scenen. Jag tycker han var väldigt duktig med publikern, karismatisk (duktig med ord as you can see), men skämten var en annan femma om man säger så...
Sen fick vi gå ut så att de kunde städa undan borden och göra dansgolv. Men musiken som kom var dansband hela kvällen. AI stort sätt så ledsnade folk och började åka hem vid halv 11, bland annat vi alltså. Vi fick dilemma om om vi skulle åka till Brottby eller om vi skulle till Vallentuna och träffa nytt folk. Jag valde det sistnämna, vilket Gro senare tyckte var ett väldigt bra val dock, då det tyldigen var väldigt tråk på landet! Jag hade trevligt, men alltid trögt att träffa mycket nytt folk samtidigt, plus ännu trögare om man är nykter, heh.
Nej nu längtar jag tills jag vaknar igen senare på dygnet i vetskap om att min underbara pojkän kommer när som helst! Åh, underbara helg det kommer bli!

puss och godnatt kära läsare som orkade ta sig igenom hela texten! (annars kan du ju bara njuta av bilderna)

karbyskolan års. 9


posering utanför


min kavaljer philip


min väldigt vackra frida


en mycket vacker gro
 

en madelene

since 14 mars 2008 - forever

Underbaraste kom till mig tidigare än vad vi trodde, redan innan 4, så jag blev jätteglad! Vi sa det att vi har så kul tillsammans, vi är så tokiga. Är jätteoseriösa i ena stunden och i andra säger vi söta saker till varandra och bara njuter av varandras närhet, det är så underbart - obeskrivligt! Vi badade och solade iaf, och sen kom mamma hem med donken-mat, så vi åt till slut, goott! Sen testade jag och mamma frisyren. Det blev fint, men jag hade inte tänkt tanken att det självklart blir kortare när man lockar det, så jag fick en liten chock när jag såg att det precis bara är över axlarna! Men resultatet, med klänning och tillbehör, blev ändå bra tycker jag. Tack mamma och tack Kalle som orkade vänta på att det skulle bli klart (a)


du är det mest underbaraste jag vet

softsoftsoft

Imorse kom Frida, Bisse och Lina till mig och simmade (vi gjorde vattengympa, haha), och efter det frukost på altanen , jättemysigt var det! Så det görs om nästa onsdag också.

Sen har vi haft en ännu soft dag på karbyskolan! Först var jag och lyssnade på fältarna som pratade om vad dom gör m.m, sen svenska en timme då vi hade bokcirkel - redovisningen. Jag hade inte läst ut boken men jag klarade mig bra ändå, jag var inte den enda i min grupp som inte hade det om man säger så. Sen hade vi engelska en timme och slutade tidigare från den så kom hem tjugo i två!

Nu på eftermiddagen ska jag städa (städdag i familjen) och sola tills mamma kommer hem, då vi ska testa frisyren+ sminkning som jag tänkt inför balen. Sen får jag äntligen träffa min Kalle, äntiligenäntligenäntligen. Han ska också få se hur jag kommer se ut på i morgon. Jag köpte ju en rosa, söt klänning från (underbara) Miss J igår, plus vita klackisar, vit kuvertväska och bh till, så jag är helt finished now!
Vi har fixat limousin till slut idag också, så hoppas allt blir bra!


Hörs kanske sen, hejsvejs


tisdagseftermiddag

Ska städa snabbt nu och sen åka till stan med Frida för att köpa balklänning och skor, börjar bli lite panik nu eftersom den är om 2 dagar!
Jag ska säga två saker, och den första är att jag är jätteglad för jag behåller mina betyg plus två höjningar (efter argumentation, frida), så jag är faktiskt stolt över mig själv inom skolan för en gångs skull !
och den andra saken är att jag ska länka en astuff kille: http://felixnyman.blogspot.com/
Kan iofs lägga till en tredje sak, jag saknar kalle.

Måste skynda mig nu, puss !


skola

Sitter på no-lektion, vår lärare har betygsprat med elever så vi ska läsa på http://www.drugsmart.com. En föreläsare kommer nämligen och håller ett föredrag om droger på torsdag. Så himla skönt i skolan nu sista veckorna, jag hade sista arbetet idag så nu e det slut med press från grundskolan, woho!

Nu e den slut , hörs sen

i stort sätt sommar

Är i skolan och har mattelektion, kort excelkurs idag, så me and frida kollar runt on the computer!
Har inte så mycket kul att säga förutom att jag och tjejerna tog mopparna hem till mig och badade i poolen på rasten! Asmyyyyys, en bild kanske sliiiiinker in senare ikväll. Vi ska dit innan skolan på onsdag och torsdag. Alla ska ta med sig frukost också så det blir supermysigt!
Inge mer kul att säga så see you later, puss!


lina frida cathis mads gro bisse

RSS 2.0